Samsun’da etkili olan kar yağışı vatandaşları sokaklara ve doğaya yönlendirdi. Kentte kar denince akla ilk gelen Ladik Kayak Merkezi olsa da bu kez adres Canik oldu.
Canik’in Gürgenyatak Mahallesi beyaza bürünürken, Samsunlular karın tadını burada çıkardı. Çocuklar kartopu oynayıp kızak kayarken, aileler de kar manzarasının keyfini yaşadı.

[ilgili-haber=60857]
Başkan Sandıkçı Vatandaşlarla Buluştu
Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, bölgeye gelen vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet etti. Başkan Sandıkçı sosyal medya paylaşımında şu ifadeleri kullandı: “Canik İlçesi Gürgenyatak Mahallesi… Beyaz örtü en çok Canik’imize yakışıyor, karın tadını yine çocuklarımız çıkarıyor. İlçemizde karın tadını çıkaran çocuklarımızla ve hemşehrilerimizle bir araya geldik. Canik’imizde yollarımızı açık tutuyor, çocuklarımızın ve hemşehrilerimizin neşesine ortak olmaya devam ediyoruz.”
[ilgili-haber=60856]
Karın Keyfi Canik’te
Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği Gürgenyatak Mahallesi’nde gün boyu hareketlilik yaşandı. Çocukların neşesi ve kar manzarası, Canik’i adeta bir kış eğlence alanına dönüştürdü.

