Büyükşehir'den Fen İşleri'ne Modern Hizmet Binası

Ekleme: 26.10.2015 10:32 Tahmini okuma süresi: 1 dakika
Büyükşehir'den Fen İşleri'ne Modern Hizmet Binası
Google News

Samsun Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı yeni hizmet binasına taşınıyor.

 Ankara yolu üzerinde yapımı tamamlanan Fen İşleri Daire Başkanlığı ve Afet Koordinasyon Merkezi (AKOM) olarak hizmet verecek olan binanın inşaatının tamamlandığını belirten Samsun Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Yurt; “Samsun’umuzun alt yapısını geliştirmek ve modernleştirmek için çaba sarfeden belediyemizin önemli birimlerinden olan Fen İşleri Daire Başkanlığı için yapılan yeni  hizmet binasının açılışını 11 Kasım 2015 günü gerçekleştirmeyi düşünüyoruz. Burada Fen İşleri Daire Başkanlığı’nın yanı sıra Afet Koordinasyon Merkezi de (AKOM) hizmet verecek. Bu yüzden makine parkı içinde geniş bir alan ayırdık” dedi.

   Bina inşaatının bittiğini ve çevre düzenleme işlerinin de tüm hızıyla devam ettiğini kaydeden Yurt, “Bu alandan 600 bin metreküp hafriyat çıkarıldı. Biz bu hafriyatları, Batıpark’ta yapımına devam ettiğimiz ve önümüzdeki yıl içinde hizmete açmayı planladığımız golf sahasında kullandık” diye konuştu. 


Takip

#BUGÜN SEÇİM OLSA KİME OY VERİRSİNİZ?

Oy kullanarak KVKK / Gizlilik Politikası'nı kabul etmiş sayılırsınız. Kişisel verileriniz işlenmemekte, yalnızca IP adresiniz tekrar oy kullanımını önlemek amacıyla geçici olarak saklanmaktadır.