AK Parti Canik İlçe Başkanlığı’nda düzenlenen grup toplantısına; AK Parti Samsun İl Başkanı Mehmet Köse, Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, AK Parti Canik İlçe Başkanı Muhammed Emin Duran ve teşkilat mensupları katıldı. Toplantıda, bağımsız üyelikten AK Parti’ye geçiş yapan Kerim Akdenk ve partiye yeni katılan diğer üyelere rozetleri takdim edildi.
Başkan Sandıkçı: "Hayırlara Vesile Olsun"
Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:
"Belediyemiz Nisan ayı meclisi öncesi AK Parti Grup Toplantımızı gerçekleştirdik. Birlik ve beraberlik içerisinde gerçekleştirdiğimiz toplantımızda, AK Parti ailemize katılan Belediyemiz Bağımsız Meclis Üyesi Kerim Akdenk ve yeni üyelerimize rozet takdimi gerçekleştirdik. Toplantımızın ilçemiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum."
SİYASET
Canik Belediye Bağımsız Meclis Üyesi Kerim Akdenk AK Parti’ye Katıldı
Hazır
Ekleme: 01.04.2026 15:37
Tahmini okuma süresi: 1 dakika
Canik Belediyesi Nisan ayı meclis toplantısı öncesinde dikkat çeken bir siyasi katılım gerçekleşti. Bağımsız Meclis Üyesi Kerim Akdenk, AK Parti saflarına katıldı.
Bizi Takip Edin
Yorum Yap
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Güncel Haber Siteniz Gazeteniz Olsun’u Google'da kaydedin, habersiz kalmayın!
MHP Samsun'da İlçe Kongreleri Başlıyor
Terme Belediye Başkanı Şenol Kul'dan Rümeysa Eker Açıklaması
Terme'de Rümeysa Eker AK Parti'den ve meclis üyeliğinden istifa etti!
AK Parti Çarşamba İlçe Başkanı Ersin Sandıkcı istifa etti