Gürcistan'dan dönen ve memleketi Samsun'un Ayvacık ilçesinin Balahur köyüne gelen Öztürk, evinde merhum babası için mevlit okuttu. Çocuklara harçlık dağıtan Galip Öztürk, daha sonra gazetecilere açıklamalarda bulundu.
Galip Öztürk memleketinde çocuklara harçlık dağıttı
İstanbul 20. Ağır Ceza Mahkemesinin "yeniden yargılanmasına ve infazının durdurulmasına" hükmetmesinin ardından Gürcistan'da yaşayan Ünlü İş Adamı Galip Öztürk memleketine geri döndü.
#BUGÜN SEÇİM OLSA KİME OY VERİRSİNİZ?
Oy kullanarak KVKK / Gizlilik Politikası'nı kabul etmiş sayılırsınız. Kişisel verileriniz işlenmemekte, yalnızca IP adresiniz tekrar oy kullanımını önlemek amacıyla geçici olarak saklanmaktadır.
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Süleyman Kaldırım'ın acı günü! Annesi Gülfidan Kaldırım son yolculuğuna uğurlandı
Dünya tenisinin kalbi Samsun'da atıyor! Şampiyon hafta sonu belli olacak
MHP Samsun Üniversitesi rektör adayını sahaya mı çıkardı?
Samsun Büyükşehir Belediyesi'nden Çarşamba'nın Doğu Yaka bölgesine yaklaşık 300 milyon liralık altyapı yatırım
Canik'te Yapay Zekâ ve Robotik Kodlama Eğitimi Başlıyor