Karadeniz Spor Turizmi Birliği Yönetim Kurulu, Samsun Valisi Orhan Tavlı’yı makamında ziyaret etti. Ziyarette Birlik Başkanı İbrahim Canbulat ve yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra Vali Yardımcısı Bilal Bozdemir, Vali Yardımcısı Vekili, İlkadım Kaymakamı Abdulkadir Demir, Gençlik ve Spor İl Müdürü Feyzullah Dereci ile Kültür ve Turizm İl Müdürü Süleyman Demirtaş da hazır bulundu.
Başkan Canbulat: Aynı Hedef Etrafında Buluşacağız
Karadeniz Spor Turizmi Birliği Başkanı İbrahim Canbulat, spor ve turizm sektöründe faaliyet gösteren kişi ve kurumları aynı hedefler etrafında buluşturmayı amaçladıklarını ifade etti.
“Ulusal ve Uluslararası Organizasyonlar Hedefliyoruz”
Başkan Canbulat, “Bölgemizde spor turizmi bilincini artırmak ve bu alanda farkındalık oluşturmak için çalışmalar yürüteceğiz. Ulusal ve uluslararası düzeyde spor turizmi organizasyonlarına öncülük ederek, bölgesel kalkınmaya katkı sunmayı hedefliyoruz.” dedi.
Vali Tavlı, Samsun’un Potansiyeline Dikkat Çekti
Vali Orhan Tavlı ise Samsun’un hem spor tesisleri hem de doğal imkanlar açısından büyük bir potansiyele sahip olduğunu vurguladı.
Tavlı: Sürdürülebilirliği Olan Faaliyetleri Destekleyeceğiz
Tavlı, “Samsun’da birçok spor branşının yapılabileceği muazzam tesislerimiz mevcut. Bu imkanları en iyi şekilde değerlendirmek gerekiyor. Resmi ya da özel, sürdürülebilirliği olan, şehrimize katkı sağlayacak her spor turizmi faaliyetine destek olacağız.” ifadelerini kullandı.
Ziyaretin sonunda, Karadeniz Spor Turizmi Birliği Başkanı İbrahim Canbulat, Samsun Valisi Orhan Tavlı’ya günün anısına hediye takdim etti.
SAMSUN HABER
Karadeniz Spor Turizmi Birliği’nden Bölgesel Kalkınmaya Spor Turizmi Vurgusu
Hazır
Ekleme: 21.09.2025 12:36
Tahmini okuma süresi: 2 dakika
Karadeniz Spor Turizmi Birliği, Samsun Valisi Orhan Tavlı’yı ziyaret etti. Birlik Başkanı İbrahim Canbulat, birliğin kuruluş sürecini ve amaçlarını anlattı. Vali Tavlı, Samsun’un spor turizmi potansiyeline dikkat çekerek destek sözü verdi.
Bizi Takip Edin
Yorum Yap
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Canikli Kadınlardan A Milli Takıma Tam Destek
Samsun’da 3568 Sayılı Meslek Yasası’nın 37. Yıl Dönümü Coşkuyla Kutlandı
Canik Belediyesi'nden LGS Seferberliği
LGS sınavına öğrencileri Samsun Polisi yetiştirdi
Sağlık Uzmanı Ayten Dide Uzunlar Canik'te konferans verdi