Öz Sağlık Sen Genel Başkan Yardımcısı Köksal Sarı'dan 1 Mayıs mesajı GÜNCEL
Paylaş

Öz Sağlık Sen Genel Başkan Yardımcısı Köksal Sarı'dan 1 Mayıs mesajı

Hazır

Ekleme: 02.05.2026 11:39 Tahmini okuma süresi: 2 dakika

Öz Sağlık Sen Genel Başkan Yardımcısı Köksal Sarı'dan 1 Mayıs mesajı: "Ülkemizde emeğiyle geçimini temin eden bütün çalışanların ve kamu ile özel sağlık hizmetleri işçilerinin 1 Mayıs İşçi Bayramını bir kez daha kutluyorum."

SAMSUN HABER - Ülkem İş Konfederasyonu Öz Sağlık Sen Sendikası Genel Başkan Yardımcısı Köksal Sarı, 1 Mayıs İşçi Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında işçi ve emekçilerin önemine dikkat çekti.
Başkan Sarı, mesajında şu ifadeleri kullandı: “Alın teriyle hayata değer katan çalışanların, insan emeği ve onurunun bir kez daha önemsendiği bu günün barış ve kardeşlik havasında geçmesini diliyorum. Zaman zaman tartışma ve çatışma atmosferine sahne olan İşçi Bayramı’nın bu yıl bir şenlik havasında kutlanmasını temenni ediyorum.”
Sarı, ülkenin gücünü sabahın erken saatlerinden gece geç vakitlere kadar emek veren çalışanlardan aldığını vurgulayarak, “Emeğiyle hayata değer katan bu insanlarımız sayesinde toplumumuzun refah seviyesi yükselmektedir. Ülkemizin barışı, esenliği ve huzuru için katkıda bulunan işçilerimizin çalışma şartlarının iyileştirilmesi ve hayat seviyelerinin yükseltilmesi gerekmektedir.” dedi.
Mesajının sonunda tüm çalışanların bayramını kutlayan Sarı, “Ülkemizde emeğiyle geçimini temin eden bütün çalışanların ve kamu ile özel sağlık hizmetleri işçilerinin 1 Mayıs İşçi Bayramını bir kez daha kutluyorum.” ifadelerini kullandı.
Öte yandan, Ülkem İş Konfederasyonu’na bağlı Öz Sağlık-Sen Sendikası Samsun İl Başkanı Levent Özkaragöz ile yönetim ve üyeler de kutlamada hazır bulundu.

Bizi Takip Edin

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.