Salıpazarı'nda esnafın kararı pusula sarı, Halit Çelebi'nden destek çağrısı

Ekleme: 17.01.2026 18:57 Güncelleme: 17.01.2026 19:34 Tahmini okuma süresi: 1 dakika
Salıpazarı'nda esnafın kararı pusula sarı, Halit Çelebi'nden destek çağrısı GÜNCEL HABERLER

Salıpazarı Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkan Adayı Halit Çelebi, 18 Ocak Pazar günü yapılacak seçimler öncesinde oda üyelerine birlik ve beraberlik için destek çağrısında bulundu.

Salıpazarı / Samsun – Salıpazarı Esnaf ve Sanatkârlar Odası’nda yarın seçimli Genel Kurul Heyecanı Yaşanacak. 5 adayın yarışacağı seçimde Başkan adaylarından Halit Çelebi'nin pusula rengi sarı olarak açıklandı.
Salıpazarı Esnaf ve Sanatkârlar Odası’nın Olağan Genel Kurulu, 18 Ocak 2026 Pazar günü saat 10.00’da Erler Dört Mevsim Düğün Salonu’nda gerçekleştirilecek.
Toplam 480 esnafın oy kullanacağı genel kurulda 5 aday başkanlık için yarışacak.
Başkan adaylarından Halit Çelebi, seçim öncesi yaptığı açıklamada birlik ve beraberlik vurgusu yaptı. Çelebi, “Esnafı yaşat ki toplum gelişsin prensibiyle, ben değil biz anlayışıyla çalışacağız. Üyelerimizin refah seviyesini artırmak için tecrübeli bir ekiple yola çıktık. Desteklerinizi bekliyoruz” dedi.
Çelebi’nin oy pusulası rengi ise sarı olarak açıklandı.

[ilgili-haber=60949]

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.