İlkadım’da Korku Dolu Sabah: Duvara Çarpan Drone Panik Yarattı! Samsun’un İlkadım ilçesinde sabahın erken saatlerinde meydana gelen sıra dışı olay, mahalle sakinlerine büyük korku yaşattı. Kontrolden çıkan bir drone, binanın duvarına çarparak patlama sesini andıran büyük bir gürültüyle parçalandı.
@gazetenizolsuncom Samsuna #Drone mu düştü! Patlama Sesi Sanıldı, Bakın Ne Çıktı! Samsun’un İlkadım ilçesinde sabahın erken saatlerinde meydana gelen sıra dışı olay, mahalle sakinlerine büyük korku yaşattı. Kontrolden çıkan bir drone, binanın duvarına çarparak patlama sesini andıran büyük bir gürültüyle parçalandı. Ayrıntılar Gazeteniz Olsun . com da
♬ Samsun’un Kalbi - orijinal ses - Samsun’un Kalbi
Patlama Sesiyle Sokağa Döküldüler
Olay, sabah saat 06.30 sıralarında İlkadım ilçesi Kazım Karabekir Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, henüz sürücüsü ve çıkış kaynağı belirlenemeyen bir drone, havada süzüldüğü esnada büyük bir gürültüyle bir binanın duvarına çarptı. Çarpmanın şiddetiyle mahallede adeta patlama sesini andıran şiddetli bir gürültü yankılandı. Çevredeki bazı evlerin camlarında hasar meydana gelirken, uykularından yataklarından fırlayan vatandaşlar panik içerisinde kendilerini sokağa attı.
Ekipler Alarm Durumuna Geçti
Gürültü ve panik üzerine mahalle sakinleri durumu hemen emniyet güçlerine bildirdi. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda polis, itfaiye ve olay yeri inceleme ekibi sevk edildi. Kısa sürede Kazım Karabekir Mahallesi’ne ulaşan polis ekipleri, çevre güvenliğini alarak vatandaşları sakinleştirmeye çalıştı.
Drone Parçaları İncelemeye Alındı
Olay yeri inceleme ekipleri, binanın duvarına çarparak infilak eden drone’a ait parçaları titizlikle toplayarak incelemek üzere emniyete götürdü. Cihazın kime ait olduğu, hangi amaçla uçurulduğu ve neden kontrolden çıktığı yönünde emniyet güçlerinin başlattığı geniş çaplı soruşturma sürüyor.
KAYNAK: SAMSUN İZLE