Header Reklamı
Samsunspor'da 5 İsim yarın Son Kez Sahaya Çıkıyor taraftara çağrı statta tören var! GÜNCEL
Paylaş

Samsunspor'da 5 İsim yarın Son Kez Sahaya Çıkıyor taraftara çağrı statta tören var!

Hazır

Ekleme: 15.05.2026 21:35 Güncelleme: 16.05.2026 07:34 Tahmini okuma süresi: 2 dakika

Trendyol Süper Lig'in 34. ve son haftasında yarın sahasında Göztepe ile karşılaşacak olan Samsunspor'da duygusal bir ayrılık yaşanıyor.

Kırmızı-beyazlı kulüp, takıma önemli katkılar sağlayan 4 futbolcu ve 1 yardımcı antrenörün yarın son kez Samsunspor formasıyla sahaya çıkacağını duyurdu.
Kulüpten yapılan resmi açıklamada, Atatürklü Arma'ya emek veren Kaptan Zeki Yavru, Soner Gönül, Lubomir Satka ve Olivier Ntcham ile Yardımcı Antrenör Luis Boa Morte'nin takımdan ayrılacağı belirtildi.

@gazetenizolsuncom Samsunspor'da 5 İsim yarın Son Kez Sahaya Çıkıyor Kaptan Zeki Yavru, Soner Gönül, Lubomir Satka ve Olivier Ntcham ile Yardımcı Antrenör Luis Boa Morte'nin takımdan ayrılacağı belirtildi. #Samsunspor @samsunspor @samsunsporarmy @samsunspor.1965ss ♬ Samsun’un Kalbi - orijinal ses - Samsun’un Kalbi


Maç Öncesi Plaket Töreni Düzenlenecek
Samsunspor yönetimi, kulübe verdikleri emekler ve sergiledikleri mücadele nedeniyle bu 5 isme Göztepe maçı öncesinde saha içinde birer teşekkür plaketi takdim edecek. Yapılan açıklamada, "Bazı vedalar sadece bir ayrılık değil, birlikte yazılmış bir hikâyenin alkışlarla taçlanan son sayfasıdır. Kulübümüze hem ligde hem de Avrupa’da kattıkları değer ve verdikleri emek adına kendilerine plaket takdim ederek teşekkür edeceğiz" denildi.
Taraftara Erken Gelme Çağrısı
Bu özel ve anlamlı veda için kırmızı-beyazlı taraftarlara da önemli bir çağrıda bulunuldu. Törenin maç başlamadan önce yapılacağını belirten kulüp yetkilileri, taraftarların hak edilen vedayı hep birlikte yaşatmak adına maç saatinden önce tribünlerdeki yerlerini almalarını istedi.

Bizi Takip Edin

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.