Samsunspor'da Holse'nin golü ofsayt mıydı?

Ekleme: 12.04.2025 01:23 Güncelleme: 16.06.2026 22:13 Tahmini okuma süresi: 1 dakika
Samsunspor'da Holse'nin golü ofsayt mıydı?
Google News

Samsunspor'un Galatasaray maçının 9. dakikasında Carlo Holse ile bulduğu gol, VAR incelemesinin ardından ofsayt olduğu gerekçesiyle iptal edildi.

Trendyol Süper Lig'in 31. haftasında Samsunspor ile Galatasaray karşı karşıya geldi. Ev sahibi takımı 9. dakikada 1-0 öne geçiren gol, ofsayt nedeniyle iptal edildi.
HOLSE OFSAYTA MI YAKALANDI
Savunmanın arkasına sarkan Carlo Holse, Muslera'nın üzerinden aşırtarak topu ağlara gönderdi ve Karadeniz ekibini 1-0 öne geçirdi. Hakem Ozan Ergün, Yarı Otomatik Ofsayt Sistemi'ndeki kontrolün ardından Holse'nin ofsaytta olduğunu işaret etti ve bu gol iptal edildi.
BAŞKAN YILDIRIM TEPKİ GÖSTERDİ
Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, Galatasaray ile oynanan maçın ardından önemli açıklamalarda bulundu. Yıldırım, iptal edilen gol pozisyonuna sert tepki gösterdi.
Başkan Yıldırım, “Ne yaptıysak Galatasaray’ı yenecek oyunu sergileyemedik. Bize göre iptal edilen gol kesinlikle ofsayt değildi. Nasıl bir çizgi çektiler anlamadık. Buldular bir sebep, buz gibi golümüzü iptal ettiler” dedi.
 

Takip

#BUGÜN SEÇİM OLSA KİME OY VERİRSİNİZ?

Oy kullanarak KVKK / Gizlilik Politikası'nı kabul etmiş sayılırsınız. Kişisel verileriniz işlenmemekte, yalnızca IP adresiniz tekrar oy kullanımını önlemek amacıyla geçici olarak saklanmaktadır.

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.