Header Reklamı
Yüksel Yıldırım: Galatasaray, Samsun'da şampiyonluk kutlamayı hiç düşünmesin SAMSUNSPOR HABERLERİ
Paylaş

Yüksel Yıldırım: Galatasaray, Samsun'da şampiyonluk kutlamayı hiç düşünmesin

Hazır

Ekleme: 28.04.2026 10:40 Tahmini okuma süresi: 2 dakika

Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, ""Galatasaray'ı yenmek için sahaya çıkacağız ama yenemezsek kimse bahane aramasın. Galatasaray, Samsun'da şampiyonluk kutlamayı hiç düşünmesin" dedi.

Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, Alanyaspor galibiyetinin ardından Beyaz TV’ye bomba açıklamalarda bulundu. Önümüzdeki hafta oynanacak Galatasaray maçı öncesi camiaya seslenen Yıldırım, "Kuş gibi rahatladım" diyerek ezber bozan ifadeler kullandı.
Trendyol Süper Lig’de Alanyaspor’u mağlup ederek moral depolayan Samsunspor’da Başkan Yüksel Yıldırım, Türk futbol gündemine damga vuracak açıklamalar yaptı. Özellikle Galatasaray karşılaşması öncesi üzerindeki baskının azaldığını belirten Yıldırım, hem Fenerbahçe medyasına hem de kendisine yönelik "maç satma" iddialarına sert tepki gösterdi.
"Fenerbahçe Yenildi, Üzerimdeki Yük Kalktı"
Başkan Yıldırım, şampiyonluk yarışındaki dengelerin Samsunspor üzerindeki etkisini şu sözlerle dile getirdi:
"Allah’tan Fenerbahçe Galatasaray'a yenildi de üzerimizdeki baskı kalktı. Eğer Fenerbahçe yenmiş olsaydı, bugün bütün Fenerbahçe medyası beni arayıp 'Hadi bakalım göreceğiz, şöyle yap, böyle yap' diyecekti. Kuş gibi rahatladım. Üzerimdeki yük kalktı. Sağ olsun Galatasaray işini halletti gibi."
"Galatasaray Şampiyonluk Hayali Kurmasın"
Önümüzdeki hafta Samsun’da oynanacak kritik Galatasaray mücadelesine değinen Yıldırım, rakibine net bir mesaj gönderdi:
İştahlıyız: "Galatasaray'ı buradan eli boş göndermek için iştahlıyız. Samsun'da şampiyonluk kutlamayı hiç düşünmesinler. Gitsinler kendi stadlarında kutlasınlar."
Dinlendirdik: "Alanyaspor maçında bazı oyuncularımızı sırf Galatasaray maçı için dinlendirdik. Biz bu maçı kazanmak istiyoruz."
"Beşiktaş ve Fenerbahçe Yenemiyor, Biz Deneyeceğiz"
Samsunspor’un sahaya galibiyet için çıkacağını ancak sonucun speküle edilmemesi gerektiğini vurgulayan Yıldırım, "Galatasaray’ı yenmek için çıkacağız ama yenemezsek kimse bahane aramasın. Çünkü Beşiktaş, Fenerbahçe ve Trabzonspor da Galatasaray’ı doğru dürüst yenemiyor" dedi.
"Ben Milyarder Adamım, Maç Satma İddiaları Komik"
Kendisine yönelik yapılan eleştirilere kişisel serveti ve karakteri üzerinden yanıt veren Yüksel Yıldırım, sözlerini şöyle noktaladı:
"Ben milyarder adamım, bana 'maç satıyor' diyorlar. Yüksel Yıldırım’ı herkes tanıyacak. Benim paraya ihtiyacım yok. Bir maç kaça satılır onu da bilmem, ilgilenmem de. Kimse Samsunspor’un onuruyla oynayamaz."

[ilgili-haber=62141]

Bizi Takip Edin

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.