Samsunspor'un UEFA Avrupa Ligi play-off turu ilk maçında Yunanistan’da Panathinaikos'a 2-1 yenildiği maç Yunan basınında geniş yankı uyandırdı. Atılan bir manşet ise çirkinliği farklı bir boyuta çıkardı.
Mynet.com 'da yer alan haberde; UEFA Avrupa Ligi play-off eşleşmesi ilk maçında Panathinaikos’un Samsunspor’u Yunanistan’da yenmesinin ardından Yunan basını geniş yer ayırdı. İçlerinden SDNA’nın yaptığı haber ise tartışmaları beraberinde getirdi.
Yunan basınından SDNA’nın yayınladığı haber eleştiri oklarını büyüttü. İşte o haber; Kyriakos ve Brown, Türkleri ateşe verdi. Lider Calabria maçı değiştirdi. Panathinaikos kalitesini ortaya koydu ve kıvılcım, 35 bin seyirci önünde Samsunspor'u (2-1) korkunç bir sürprizle yakan bir ateşe dönüştü.
Yunanistan’ın bir diğer basın kurumlarından Govnews, Samsunspor taraftarlarının maç öncesi Mustafa Kemal Atatürk bayrakları açmasını eleştirdi. “Samsunspor taraftarlarına tepki: Kallimarmaro'da toplandılar, Kemal Atatürk bayrakları açtılar. Görüntüler sosyal medyada hızla yayılırken, birçok kullanıcı Türk taraftarların Yunanistan'ın en sembolik anıtlarından birinin önünde bu sahneyi kurmayı bilinçli olarak seçtiğini ve kışkırtıcı olduğunu söylüyor" ifadelerini kullandı.
SAMSUNSPOR HABERLERİ
Yunan basınından Samsunspor maçı sonrası çirkin manşet!
Hazır
Ekleme: 22.08.2025 11:29
Tahmini okuma süresi: 2 dakika
Yunan basını Panathinaikos'un UEFA Avrupa Ligi'nde Samsunspor'u yenmesine öyle bir manşet attı ki! ''Türkleri ateşe verdi''
Bizi Takip Edin
Yorum Yap
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Güncel Haber Siteniz Gazeteniz Olsun’u Google'da kaydedin, habersiz kalmayın!
Samsunspor transfer paylaşımlarına Başkan Yüksel Yıldırım'dan sert tepki
Samsunspor’da Yardımcı Antrenörlük Görevine Michel Ribeiro Getirildi
Samsunspor’da Forvet Hattına Takviye Fatih Kaya İmzayı Attı
Samsunspor'dan 60. Yıl Yaz Şenliğine davet!