ANDA Arama Kurtarma Derneği'nin 10. kuruluş yıl dönümü, geniş katılımlı bir programla kutlandı. Türkiye'nin dört bir yanından gelen ANDA il temsilcileri ve gönüllüleri, yıl dönümü etkinlikleri kapsamında Ankara'daki genel merkezde bir araya geldi.
MUHSİN YAZICIOĞLU'NUN KABRİ ZİYARET EDİLDİ
Program kapsamında ANDA heyeti, merhum Muhsin Yazıcıoğlu'nun kabrini ziyaret etti. Kabir başında Yazıcıoğlu anılırken dualar edildi.
ANITKABİR'DE RESMİ TÖREN
ANDA'nın 10. yıl programı kapsamında daha sonra Anıtkabir ziyaret edildi. Gerçekleştirilen resmi törende çelenk sunularak saygı duruşunda bulunuldu.
Türkiye'nin farklı illerinden programa katılan ANDA temsilcileri ve gönüllüler, kuruluşlarının 10. yılında aynı çatı altında buluştu.

SAMSUN'DAN DA KATILIM SAĞLANDI
- yıl etkinliklerine ANDA Samsun İl Temsilcisi Coşkun Arslan ve ANDA Samsun gönüllüleri de katıldı. Samsun ekibi, Ankara'daki programların yanı sıra yıl dönümü etkinliklerinde yer aldı.
KUTLAMALAR KIRIKKALE'DE DEVAM ETTİ
Ankara programının ardından ANDA ekibi Kırıkkale'deki ANDA merkezine bağlı Macera Park'ta bir araya geldi. Burada çadırlarını kuran arama kurtarma gönüllüleri, 10. yıl etkinliklerini sürdürdü.
ANDA'nın farklı illerden gelen temsilci ve gönüllülerini bir araya getiren 10. yıl kutlama programı 16 Ağustos'ta sona erecek.