Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, Samsun Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı'yı makamında ziyaret ederek ilçe turizmine katkı sağlayacak projeler hakkında görüş alışverişinde bulundu.
Samsun Valisi Doç.Dr. Zülkif Dağlı ile yeni projelerle ilgili bir araya geldiklerini belirten Tekekköy Belediye Başkanı Hasan Togar, "İlçemizin en büyük ihtiyaçlarından birisi olan yeni hükümet konağı binamızın yapımına başlamak ve tarihi yapıların şehrimiz ve ülkemiz turizmine kazandırılması noktasında başlattığımız restorasyon çalışmaları için sayın valimiz ile bir araya geldik" dedi.
TEKKEKÖY BÖLGENİN KİLİT NOKTASI OLACAK
Togar, Vali Dağlı ile yaptığı görüşmenin detaylarını sosyal medya hesabından duyurdu. Yeni projelerin ilçe turizmine büyük katkı sağlayacağını kaydeden Başkan Togar şu ifadelere yer verdi: "Özellikle yeni hükümet konağı projemizi hayata geçirmemizin ardından ilçemiz meydanında hayalimiz olan otoparkı ve 4 katlı alışveriş merkezi olan meydan düzenlemelerini tamamlayarak adından söz ettiren örnek bir yaşam merkezini ilçemiz halkının hizmetine sunacağız. İlçe merkezinde bulunan Tarihi Gar binalarımızın restorasyonunun tamamlanması, kent müzesinin oluşturulması ve alanın adeta botanik bahçesine çevrilmesinin ardından şimdi de Hamzalı Mahallemizde bulunan tarihi tren istasyonu binalarını turizme kazandırıyoruz. Ardından 4 asırlık Tarihi Balcalı Ahşap Camimizi de restore ederek ülkemiz, şehrimiz ve ilçemiz turizmine kazandırmak için valimiz ile gerekli görüşmeleri yaparak protokollerin hazırlanması çalışmalarına başladık. Her geçen gün büyüyen, gelişen, değişen ve nüfusu katlanarak artan ilçemiz herkesin yerleşmek için tercih edeceği bölgenin kilit noktası haline gelerek 2030 yılında 150 bin nüfusa ulaşacak."
Başkan Togar: Tekkeköy bölgenin kilit noktası haline gelecek
GÜNCEL HABERLER
Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, "ilçemiz herkesin yerleşmek için tercih edeceği bölgenin kilit noktası haline gelerek 2030 yılında 150 bin nüfusa ulaşacak." dedi.
Yorum Yap
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Aşure günü sözleri, aşure günü okunabilecek dualar! Büyükşehir'den Samsunlulara Aşure İkramı
Başkan Doğan Fas'ta, Türkiye'yi temsil eden Başkan Altay'ı tebrik etti
Canik’te Sosyal Dayanışma ve El Emeği Buluşması: Vefa Programı ve Yıl Sonu Sergisi
Terme'de yol seferberliği 2 Yılda 130 Kilometre Yol, 200 Milyon TL'yi Aşan Yatırım
İlkadım Belediyesi ihtiyaç sahibi ailelerin yanında!