Samsun son dakika haberleri - CHP'nin Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cevat Öncü oldu. Açıklamayı Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Deniz Yücel canlı yayında açıkladı. Samsun Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı için adının açıklanmasının sonra konuşan Cevat Öncü şunları söyledi: “Cumhuriyet Halk Partisi’nin Samsun Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak adımın açıklanmış olmasından büyük bir onur ve gurur duyuyorum. Beni bu göreve layık gören, Genel Başkanımız Sn. Özgür Özel ve Merkez Yönetim Kurulu üyelerimize, Cumhuriyet Halk Partisi Parti Meclisi üyelerimize teşekkür ediyorum." dedi.
CHP'nin Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cevat Öncü oldu
Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cevat Öncü oldu. Açıklamayı Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Deniz Yücel yaptı.
#BUGÜN SEÇİM OLSA KİME OY VERİRSİNİZ?
Oy kullanarak KVKK / Gizlilik Politikası'nı kabul etmiş sayılırsınız. Kişisel verileriniz işlenmemekte, yalnızca IP adresiniz tekrar oy kullanımını önlemek amacıyla geçici olarak saklanmaktadır.
Yorum Yap
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Samsun'da İskele Mescidi kararı sonrası Hasan İpek'e dikkat çeken manşet
CHP Atakum İlçe Başkanlığı'na Cevat Keşli atandı
CHP Samsun'da ilçe başkanları belli oldu! Mehmet Bank'tan 8 ilçeye yeni görevlendirme
YENİ Parti Samsun'da Havana Plaza'da hizmet verecek! YENİ Parti'de Süreç Nasıl İşleyecek?
İlkadım'da Kılıçdaroğlu depremi! 12 CHP'li meclis üyesi partiden ayrıldı
