Header Reklamı
Havza Çiftlik Naciye Öngel Ortaokulu’nda güvenlik amacıyla eğitime yarım gün ara verildi BÖLGE
Paylaş

Havza Çiftlik Naciye Öngel Ortaokulu’nda güvenlik amacıyla eğitime yarım gün ara verildi

Hazır

Ekleme: 16.12.2025 16:44 Tahmini okuma süresi: 1 dakika

SAMSUN HABER... Havza’da kar yağışı nedeniyle Çiftlik Naciye Öngel Ortaokulu’nda taşımalı eğitim gören öğrenciler için güvenlik amacıyla eğitime yarım gün ara verildi.

Havza Kaymakamlığından yapılan açıklamada, ilçeye bağlı Çiftlik Mahallesi'nde taşımalı eğitim verilen Çiftlik Naciye Öngel Ortaokulunda, Havza ve Bafra ilçelerinden gelen öğrencilerin ulaşımda güçlük çekmemeleri amacı ile öğleden sonra idari izinli sayıldıkları duyuruldu.
Açıklamada, erken saatlerden itibaren başlayan kar yağışı nedeniyle Havza ilçesi ile Bafra ilçesi sınırında bulunan Çiftlik Naciye Öngel Ortaokuluna Havza ve Bafra'dan gelen taşımalı öğrencilerin akşam evlerine dönüşünde ulaşımda güçlük çekebilecekleri öngörüldüğü ve halen devam eden kar yağışı düşünüldüğünde bu uzak köylerden gelen öğrencilerin okuldaki öğle yemeğinden sonra evlerine gönderilmesinin kaza riskini azaltacağının değerlendirildiği belirterek İlçe Umumi Hıfzissiha Kurulu kararıyla öğrencilerin öğleden sonrası idari izinli sayılmaları kararlaştırıldığı bildirildi.

Bizi Takip Edin

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.