Kazım Karabekir’in kızı Timsal Karabekir Samsun'a geliyor

Ekleme: 15.04.2019 18:55 Tahmini okuma süresi: 1 dakika
Kazım Karabekir’in kızı Timsal Karabekir Samsun'a geliyor
Google News

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ); adını aldığı 19 Mayıs’ın 100. yılında Samsun Valiliğinin himayelerinde Kurtuluş Savaşı’nın simge komutanlarından Kazım Karabekir’in kızı Timsal Karabekir’i, ilk adımın şehri Samsun’da ağırlayacak.

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’e hitaben sarf ettiği “Paşam dün olduğu gibi bugün de bütün kolordumla emrinizdeyim” sözüyle Millî Mücadele’ye karşı sarsılmaz inancını dile getiren Kazım Karabekir’in kızı Timsal Karabekir; “Babamım Gözünden Atatürk ve Millî Mücadele” başlıklı söyleşisiyle babasının hayatı ekseninde Atatürk ve Millî Mücadele’yi Samsunlularla paylaşacak.

17 Nisan 2019 Çarşamba günü saat 13:30’da şehir merkezindeki Ömer Halis Demir Çok Amaçlı Salon’da düzenlenecek söyleşide, kent sakinleri Atatürk’ü ve Millî Mücadeleyi, Ulu Önder’in silah arkadaşı Kazım Karabekir’in kızı Timsal Karabekir’den dinleme fırsatı bulacak.


 

Takip

#BUGÜN SEÇİM OLSA KİME OY VERİRSİNİZ?

Oy kullanarak KVKK / Gizlilik Politikası'nı kabul etmiş sayılırsınız. Kişisel verileriniz işlenmemekte, yalnızca IP adresiniz tekrar oy kullanımını önlemek amacıyla geçici olarak saklanmaktadır.