Lukaku'dan olay sözler: Beni boykot etmek için söylediler!

Ekleme: 19.08.2026 16:09 Güncelleme: 19.08.2026 16:13 Tahmini okuma süresi: 2 dakika
Lukaku'dan olay sözler: Beni boykot etmek için söylediler!
Google News

Fenerbahçe'nin yeni transferi Romelu Lukaku, Napoli dönemine ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu. Belçikalı yıldız, formda olmadığı yönündeki iddiaların gerçeği yansıtmadığını belirterek İtalya'da kendisini boykot etmek için böyle söylemler ortaya atıldığını savundu.

Romelu Lukaku, Napoli'den ayrılıp Fenerbahçe'ye transfer olmasının ardından Belçika televizyonuna konuştu. Tecrübeli golcü, geride kalan sezonu değerlendirirken dikkat çeken ifadeler kullandı.

Lukaku, geçen sezonun kendisi için “hayatımın en kötü yılı” olduğunu belirtirken, form durumuyla ilgili yapılan yorumlara da tepki gösterdi.

“%100 oynamaya hazırım”

Belçikalı yıldız, hakkında ortaya atılan “formda değil” iddialarının doğru olmadığını söyledi.

Lukaku, bu söylemlerin İtalya'da kendisini boykot etmek amacıyla dile getirilmiş olabileceğini savunarak oynamaya yüzde 100 hazır olduğunu ifade etti.

Fenerbahçe'nin yeni golcüsü ayrıca son dönemde yaşadığı fiziksel sorunlara ve babası Roger Lukaku'nun vefatına da değinirken, artık yeni bir başlangıç yapmak istediği mesajını verdi.

Lukaku'nun açıklamaları, Fenerbahçe taraftarında yeni sezon öncesi heyecan yaratırken, yıldız golcünün sahadaki performansı merakla bekleniyor.

Kaynak: Sportmediaset / GOAL

Haber: Emirhan Karataş - Gazeteniz Olsun

Takip

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.