Samsun'da Dünya Kupası Milli Maç Yayını İptal Edildi! İşte detaylar GÜNCEL HABERLER

Samsun'da Dünya Kupası Milli Maç Yayını İptal Edildi! İşte detaylar

Ekleme: 19.06.2026 11:31 Güncelleme: 19.06.2026 11:33 Tahmini okuma süresi: 2 dakika

Samsun Büyükşehir Belediyesi, daha önce duyurduğu 2026 FIFA Dünya Kupası A Milli Futbol Takımı - Paraguay karşılaşmasının İstiklal Meydanı ve Çobanlı İskelesi'nde dev ekranlardan yayınlanması etkinliğini iptal etti.

Samsun'da YKS İçin 'Milli Maç' Kararı: Dev Ekran Yayınları İptal Edildi

Samsun Büyükşehir Belediyesi, daha önce duyurduğu 2026 FIFA Dünya Kupası A Milli Futbol Takımı - Paraguay karşılaşmasının İstiklal Meydanı ve Çobanlı İskelesi'nde dev ekranlardan yayınlanması etkinliğini iptal etti.

Belediye yönetimi, daha önce vatandaşların milli heyecanı ortak noktalarda paylaşabilmesi için İstiklal Meydanı ve Çobanlı İskelesi'nde dev ekranlar kurulacağını, ulaşım hatlarında (E1 Ekspres ve Hafif Raylı Sistem) ek seferler düzenleneceğini ve izleyicilere sıcak çorba ikramında bulunulacağını açıklamıştı.

Ancak 20-21 Haziran tarihlerinde gerçekleştirilecek Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) nedeniyle bu planlama gözden geçirildi. Gençlerin sınavlarını uygun ve sakin bir ortamda tamamlayabilmelerine katkı sağlamak amacıyla belediye yönetimi, söz konusu etkinliklerin iptaline karar verdi.

Samsun Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada, “Gençlerimizin eğitim hayatındaki bu önemli günde yanlarında olmayı toplumsal bir sorumluluk olarak görüyor, sınava katılacak tüm öğrencilerimize başarılar diliyoruz” ifadelerine yer verildi. Milli Takım’ın Dünya Kupası yolculuğuna desteğin aynı heyecan ve gururla evlerden devam edeceği mesajı paylaşıldı.

Bizi Takip Edin

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.